Janou Lemmerling

Orthomoleculair diëtist

Janou Lemmerling heeft zich na haar opleiding Voeding & Diëtetiek gespecialiseerd tot orthomoleculair epigenetisch diëtist. Met haar persoonlijke aandacht en adviezen helpt ze mensen zichtbaar resultaat te bereiken en zich beter te voelen.

 

Mijn passie

“Met mijn passie voor voeding en fysiologie én daarbij mijn gedrevenheid voor het vergaren van kennis, volg ik de wetenschappelijke literatuur op de voet. Hierdoor kan ik net dat beetje meer bieden. Door aanpassingen in het eetpatroon, soms aangevuld met supplementen zie ik veranderingen in het lichaam optreden. Het maakt vaak een groot verschil in hoe mensen zich voelen, zowel mentaal als fysiek. En dat geeft een kick! Voor de klant zelf, maar ook voor mij.

Onze voeding

We eten zo’n drie tot vijf keer per dag, dan is het een gemiste kans als we onze voeding niet als medicijn inzetten. En zo moeilijk is het niet. Ik voorzie je van praktische handvaten én gerechten die met gewone ingrediënten eenvoudig en snel gemaakt kunnen worden.’

Ook kijk ik verder dan alleen naar voeding, want gezondheid is ook goed slapen, rust en ontspanning én voldoende beweging. Ik zie vaak dat een probleem sneller afneemt als je het vanuit meerdere perspectieven bekijkt en aanpakt. Om synergie te bewerkstelligen werken we nauw samen met osteopaten, fysiotherapeuten en psychologen. Soms is dat echt verstandig en soms is dat niet nodig.”

Achtergrond

Janou werkt sinds 2018 bij Diëtistenpraktijk Yolanda Turksema, praktijk voor Orthomoleculaire Voeding en Diëtetiek. Ze is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP register),  aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en is ze lid van Arts en Leefstijl.

Wij werken samen met: