Janou Lemmerling

Orthomoleculair diëtist

“Hi, ik ben Janou Lemmerling. Na de opleiding Voeding & Diëtetiek te hebben gevolgd, heb ik mij gespecialiseerd tot orthomoleculair epigenetisch diëtist. Met mijn persoonlijke aandacht en adviezen help ik mensen zichtbaar resultaat te bereiken en zich beter te voelen. Met mijn passie voor voeding en fysiologie én daarbij mijn gedrevenheid voor het vergaren van kennis, volg ik de wetenschappelijke literatuur op de voet. Hierdoor kan ik net dat beetje extra bieden. Door aanpassingen in het eetpatroon, soms aangevuld met supplementen zie ik veranderingen in het lichaam optreden. Het maakt vaak een groot verschil in hoe mensen zich voelen, zowel mentaal als fysiek. En dat geeft een kick! Voor de klant zelf, maar ook voor mij.

Praktische handvaten

We eten zo’n drie tot vijf keer per dag, dan is het een gemiste kans als we onze voeding niet als medicijn inzetten. En zo moeilijk is het niet. Ik voorzie je van praktische handvaten én gerechten die met gewone ingrediënten eenvoudig en snel gemaakt kunnen worden.

Verder kijken

Ook kijk ik verder dan alleen naar voeding, want gezondheid is ook goed slapen, rust en ontspanning én voldoende beweging. Ik zie vaak dat een probleem sneller afneemt als je het vanuit meerdere perspectieven bekijkt en aanpakt. Om synergie te bewerkstelligen werken we bij MDC WEL nauw samen met osteopaten, fysiotherapeuten en psychologen. Soms is dat echt verstandig en soms is dat niet nodig.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik werk sinds 2018 bij Diëtistenpraktijk Yolanda Turksema, praktijk voor Orthomoleculaire Voeding en Diëtetiek. Ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP register), aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en ben lid van Arts en Leefstijl. Wat kan ik voor jou betekenen?”

Ik wil wel

We kunnen veel zeggen, maar uiteindelijk laten we je het veel liever zelf ervaren. Met onze online intake brengen wij jouw klachten in kaart en starten we met de juiste therapie. Deze wordt gegeven door de specialist die daarvoor is aangewezen. Want het kan zomaar zijn dat er meerdere personen naar jouw klachten moeten kijken. Aan de hand van een compleet plan gaan we vervolgens met jou aan de slag.

Wij werken samen met: