Anja Roijen

Praktijkmanager

Hallo, ik ben Anja Roijen en praktijkmanager bij Medisch centrum WEL
Een uitdaging waar ik heel blij met ben omdat ik hier mijn passie helemaal in kwijt kan. Ik ben een echte regeltante die graag wil dat alles tot in de puntjes verzorgd is, hierdoor kom ik mijzelf uiteraard ook wel eens tegen als ik te veel hooi op mijn vork neem.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Middelbare detailhandel school en door deze commerciële opleiding heb ik in diverse winkels gewerkt. Mijn droom was ooit een eigen zaak te hebben en die kwam er dan ook in 2001. Samen met mijn schoonzus heb ik een kinderkledingzaak gehad. Helaas door de economische crisis liep de verkoop terug en doordat ik zelf mijn eigen administratie deed kwam er een moment dat we een keuze hebben gemaakt om ermee te stoppen waardoor we geen financieel risico liepen.

Na nog wat omzwervingen ben ik in 2012 terecht gekomen bij een internationale handelsonderneming waar ik in 2016 de functie heb gekregen van hoofd financiële administratie. Dit was een baan met veel uitdagingen omdat de hele financiële administratie en verkoopomgeving gedigitaliseerd moest worden. Uiteraard bracht deze baan ook veel stress met zich mee.

In 2018 begon ik lichamelijke klachten te krijgen en kwam ik terecht bij Wien Verjans. Hij kreeg mij aan het sporten en de knop ging om zodat ik wilde afvallen. Hierbij kreeg ik ondersteuning van Janou, de voedingsdeskundige. Door privé omstandigheden zat ik mentaal niet lekker in mijn vel en mijn afvalproces liep niet zoals ik dat verwachte. Hiervoor kwam ik eind 2020 bij Lou Jacobs onder behandeling.
Ik durf met trots te zeggen dat deze 3 kanjers ervoor gezorgd hebben dat ik uiteindelijk 21 kilo lichter ben en mentaal sterker.

Wanneer je dat bereikt hebt ga je ook anders naar je leven kijken en denk je; wat wil ik nu nog bereiken in en met mijn leven. Ik ben nieuwe gaan doelen stellen en misschien durfde ik nu ook wel mijn dromen na te jagen.
In April 2022 ging er een balletje rollen, tijdens een van mijn behandelingen kwam het ter sprake dat ik misschien iets voor Medisch centrum WEL kon betekenen in de vorm van administratieve handelingen.
Ook was ik al vaker in gedachten bezig met een eigen administratiekantoor. Ik hoefde ook niet lang te denken om de knoop door te hakken.

En zie waar dit toe heeft geleid.

Van patiënte tot lid van het Medisch centrum WEL Team… en mijn eigen advies en administratiekantoor MaRan.
Ik zal er alles aan doen om samen met de rest van het MDC Wel team klaar te staan voor elkaar maar ook voor alle patiënten.

Anja's specialsme(n):

Geen specialisme gevonden.

Plan een afspraak met Anja