Marthe Nijkamp

Logopedist

Als praktijkhouder en  logopedist bij het Stem- & Slikcentrum breng ik met veel plezier mijn ervaring en expertise naar de praktijk. Ik geloof sterk dat de meeste klachten op te lossen of op zijn minst te verminderen zijn. Mijn missie is om mensen te helpen effectief en comfortabel te ademen, spreken, eten en drinken. Binnen de praktijk richt ik me op het onderzoeken en behandelen van stem- en slikstoornissen.

Als onderzoeker heb ik bijgedragen aan verschillende wetenschappelijke projecten, waaronder het onderzoeken van de rol van reflux bij stemstoornissen en akoestische metingen van vocaalarticulatie. Ik heb ook publicaties als mede- en eerste auteur geschreven over de nauwkeurigheid van fonetografiesystemen en het meten van articulatie bij mensen met degeneratieve hersenziekten.

Daarnaast deel ik mijn kennis als cursusleider bij verschillende cursussen en workshops bij onderwerpen als fonetografie, presbyfonie (ouderdomsheesheid), reflux, neurologische stemstoornissen en de invloed van leefstijl op stemproblemen. Met mijn toewijding aan voortdurende educatie en het delen van kennis met internationale collega’s hoop ik de groei en ontwikkeling van ons vakgebied te versterken.

Bij het Stem- & Slikcentrum sta ik samen met mijn deskundige collega’s Laura Mertens, Britt Eberson en Sofie van Brug, klaar om cliënten te ondersteunen met onze zorg en speciale benadering. Onze focus ligt op het bieden van behandelingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke patiënt, voor iedereen die dat nodig heeft.

Marthe's specialsme(n):

Logopedie

specialist(en):

Marthe Nijkamp

Plan een afspraak met Marthe

Overige teamleden

Uschi Berger

Voedingsdeskundige/Lifestyle Coach

Jeff Claassen

Fysiotherapeut

Lou Jacobs

Osteopaat D.O-(M).R.O

Wien Verjans

Fysiotherapeut en MSc. Osteopaat i.o.

Jordi Janssen

Fysiotherapeut, Osteopaat i.o. en kinesioloog

Sophía Thijs

Psycholoog

Petra Versteegh

SOM- & Lichaamscan therapeut

Petra Hofman

Systemisch coach, IEMT, NSK en Feng Shui advies

Peggy Claeys

Levend bloed analist

Pascale Bruinen

Coach mindsetoptimalisatie en mentale prehabilitatie

Olga l’Espoir

Osteopaat

Anja Roijen

Praktijkmanager

Wengang Lin

Acupuncturist

Floor Huiskens

Kind- & Jongerencoach

Caro Lemmens

Cognitief gedragstherapeutisch werker

Brenda Tjoelker

Heartmath Coach, Breathwork Biohacker, Wim Hof Instructeurr, Shiatsu Therapeut, BEST Therapeut

Anke van Banning

SOM therapeut, lichaamsscan en frequentietherapeut