Lou Jacobs

Mede-eigenaar en osteopaat D.O.-(M).R.O.

“Van kleins af aan heb ik me al bezig gehouden met (top)sport. Als klein ‘menneke’ moest ik me altijd fysiek verantwoorden op het voetbalveld, met lichamelijk klachten als gevolg. Dit heeft uiteindelijk gezorgd dat ik op sportgebied, maar ook in de medische sector, verschillende scholingen heb afgerond. CIOS, personal training, fysiotherapie en nu osteopathie.

Minder leuke jaren

Er waren ook minder leuke jaren bij. De grote bulk energie wat ik overal mee na toe nam zorgde weleens voor wat onrust, waar ikzelf nog het minste last van had. 4 jaar lang heb ik op recept ritaline gekregen, dat ik dagelijks moest nemen. Gelukkig door de keuze die ik maakte om me te ontwikkelen in de sport, kon ik mijn drukke gedrag compenseren. 

Eigen proefkonijn

Echter toen ik de kracht van voeding had ervaren kon stoppen met de medicatie, voor mij was de knop om. Ik wist waar mijn focus moest liggen: binnen de gezondheidszorg! Ik was mijn eigen proefkonijn. In hoeverre kon ik mijn lichaam trainen om het maximale eruit te halen? Met de juiste mindset, fysieke gezondheid en goede voeding creëerde ik mijn eigen systeem. Waar ik zonder hulpmiddelen de hele dag kan presteren, kan sporten en leuke dingen kan doen met vrienden.

Je staat er niet alleen voor

Ik ben ervan overtuigd dat ik niet de enige ben die zijn eigen weg moet zoeken. Ik deel graag mijn kennis en ervaring om ook jou op het juiste pad te krijgen. Het mooie is dat je er niet alleen voor staat. MDC WEL beschikt over een sociaal en kundig team dat jou graag verder helpt. Hopelijk zien we elkaar zo kort mogelijk in een revalidatie traject en zo lang mogelijk in een preventief traject. Tot snel!”

Ik wil wel

We kunnen veel zeggen, maar uiteindelijk laten we je het veel liever zelf ervaren. Met onze online intake brengen wij jouw klachten in kaart en starten we met de juiste therapie. Deze wordt gegeven door de specialist die daarvoor is aangewezen. Want het kan zomaar zijn dat er meerdere personen naar jouw klachten moeten kijken. Aan de hand van een compleet plan gaan we vervolgens met jou aan de slag.

Wij werken samen met: