Lou Jacobs

Mede-eigenaar en osteopaat D.O.-(M).R.O.

De weg naar osteopaat

Van kleins af aan heb ik me altijd bezig gehouden met (top) sport. Als “jonk menneke” moest ik me altijd fysiek verantwoorden op het voetbalveld met lichamelijke klachten in mijn jeugd als gevolg. De zoektocht naar de oplossing van mijn klachten heeft toen mijn interesse gewekt en ervoor gezorgd dat ik al vanaf jongs af aan wist dat ik deze richting op wilde. Zo heb ik diverse opleidingen afgerond. Begonnen op het Cios, personal training, fysiotherapie en uiteindelijk osteopathie. Uitgeleerd ben ik nooit.

Er waren ook minder leuke jaren bij. De grote bulk energie wat ik overal mee na toe nam zorgde wel eens voor wat onrust waar ikzelf het minste last van had. 4 jaar lang heb op recept ritaline gekregen die ik dagelijks moest nemen. Gelukkig door de keuze die ik maakte om me te ontwikkelen in de sport kon ik het drukke gedrag compenseren. Echter toen ik de kracht van voeding had ervaren en kon stoppen met de medicatie was voor mij de knop om, ik wist waar mijn focus moest liggen, in de gezondheidszorg! Ik was mijn eigen proefkonijn, hoever kon ik mijn lichaam trainen om het maximale eruit te halen? Met de juiste mindset, fysieke gezondheid en goede voeding creëerde ik mijn eigen systeem waar ik zonder hulpmiddelen de hele dag kon presteren op school, sport en leuke dingen doen met vrienden.

Ik ben er vast van overtuigd dat ik niet de enige ben die zijn eigen weg moet zoeken. Ik deel graag mijn kennis en ervaring om jou ook op de juiste weg te krijgen. Het mooie is dat we er niet alleen voor staan. MDC WEL beschikt over een sociaal en kundig team die jou graag helpt. Hopelijk zien we elkaar zo kort mogelijk in een revalidatie traject en zo lang mogelijk in een preventief traject!

Tot snel!

Wij werken samen met: