Voedingadvies

Maag- en darmklachten, allergieën, huidklachten, diabetes. Een aantal problemen die te maken kunnen hebben met je voeding. De orthomoleculair voedingsdeskundige kijkt naar klachten in relatie tot vitamines, mineralen en andere stoffen in je voeding.

De voedingsdeskundige

Tijdens de consulten nemen we jouw klacht(en) en gaan we behalve op je voeding, ook uitgebreid in op je stoelgang, beweging, slaapritme en psyche. Zodat de specialist een goed beeld krijgt van je algehele gezondheid. Vanuit daar gaan we werken aan aanpassing van je voeding. Andere eetgewoonten, soms in combinatie met voedingssupplementen, veel klachten verhelpen en medicijngebruik verminderen. Samen zoeken we een balans tussen wat je lichaam nodig heeft én wat je graag eet. Ook doen wij aan medisch onderzoek bijv. een ontlastingsonderzoek. Waar ze in het ziekenhuis op ontstekingen testen, testen wij op bacteriën, schimmels en parasieten. Wat kan betekenen dat de eerdere resultaten niet overeenkomen met het onderzoek wat wij uitvoeren en wij je alsnog kunnen helpen.

Hier kunnen we je bij begeleiden:

Voedingdadvies kan ook handig zijn bij:

Staat jouw klacht of probleem er niet tussen? Vaak zijn er zijn veel zaken waarbij niet direct een relatie met voeding gelegd wordt. Neem dan ook gerust contact op als je wilt weten of wij wat voor je kunnen betekenen.

Ik wil wel

We kunnen veel zeggen, maar uiteindelijk laten we je het veel liever zelf ervaren. Met onze online intake brengen wij jouw klachten in kaart en starten we met de juiste therapie. Deze wordt gegeven door de specialist die daarvoor is aangewezen. Want het kan zomaar zijn dat er meerdere personen naar jouw klachten moeten kijken. Aan de hand van een compleet plan gaan we vervolgens met jou aan de slag.

Wij werken samen met: