Een lichaam zit echt ontzettend mooi en ingenieus in elkaar. Al onze organen en levensfuncties hebben een taak waarvan het belangrijk is dat deze zo goed mogelijk uitgevoerd wordt.

Echter, lichaam en geest zijn één en wanneer een orgaan of systeem niet goed gevoed wordt, dan heeft dit invloed op je fysieke, mentale, emotionele én spirituele gesteldheid. De energietoevoer speelt hierin een belangrijke rol en onze organen en systemen worden gevoed via een netwerk van energiebanen, meridianen genoemd. Er zijn veel invloeden die de energiestroom kunnen verstoren of zelfs blokkeren zoals stress, voeding en leefomstandigheden.

Wat doet Shiatsu voor u?

Shiatsu kan de energie weer in beweging brengen. Door toepassing van druk met de handen en andere manuele technieken zoals bijvoorbeeld strekken en wiegen, wordt het lichaam gestimuleerd de natuurlijke, inwendige lichaamsenergie te herstellen. Daarbij is ontspanning de beste stimulans. Door de energie de mogelijkheid te geven weer vrij te stromen, bevorder je je gezondheid op alle gebieden!

Naast hulp bij klachten zoals een burn-out, CVS, migraine of pijnlijke gewrichten, kan shiatsu ook heel goed ingezet worden op een preventieve manier. Tijdens een behandeling wordt op verschillende energetische lagen gewerkt: de huid, het bindweefsel, de meridianen, de organen, de spieren, de pezen, de gewrichten, de beenderen en de energetische lagen rond het lichaam. Je ligt daarbij op een futon en een body-cushion op de vloer en je draagt bij voorkeur gemakkelijke, los zittende, katoenen kleding.

Onze specialist(en):

Brenda Tjoelker

Shiatsu | Wim Hof Methode

Shiatsu is er voor:

No data was found