Petra Versteegh

SOM- & Lichaamscan therapeut

Buitenspelen en sporten waren als kind de dingen die ik graag deed en energie uit haalde. Ik sportte niet echt om te winnen ik vond het gewoon gaaf om te ervaren wat mijn lichaam allemaal kon.
Op de middelbare school werd er veel gepraat en daar merkte ik dat ik vaak opmerkte hoe mensen om mij heen zich voelde. Als fysiotherapeut heb ik 20 jaar gewerkt, maar verbaasde me er altijd over dat iemand van zijn rugklachten meende af te komen door een massage terwijl hij de buik aan de voorkant aan het werk zette met voedsel dat alleen maar ontstekingen kon veroorzaken. Of verbaasde ik me erover dat iemand verbaasd was dat hij niet genas van zijn klachten terwijl hij veel stress had. Lichaam en geest werken samen. Weet niet iedereen dat dan?
Zo ben ik gestopt met werken als fysiotherapeute en had ik de behoefte om mensen een totaal inzicht te geven over de factoren die hun herstel belemmerden. Zo werk ik sinds 7 jaar als SOM therapeut en gebruik ik de meting van de lichaamsscan om te zien en uit te leggen aan de patiënt welke brandjes het lichaam overal bij hem aan het blussen is waardoor er geen energie is voor het herstel van bijvoorbeeld een onderrug.
Daarnaast behandelt de lichaamsscan en combineer ik dit met levensstijl advies die niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn de energie en gezondheid van mijn patiënten op een hoog niveau brengt.
Verder ben ik ook de oprichter van de opleiding SOMgezondheid en docent. Landelijk heb ik inmiddels een aantal collega’s opgeleid om óók de mens weer als de SOM van delen te onderzoeken en behandelen.
Ik ben gaan werken met Medisch centrum WEL omdat ik geloof dat je als therapeuten elkaar kunt versterken hetgeen de patiënten ten goede komt. Sneller en beter resultaat! En omdat hun en mijn visie over gezondheid overeenkomt.
Bij Medisch centrum WEL combineren we up-to-date kennis, met een intentie om mensen werkelijk te helpen en een goede energie. Een waardevolle bijdrage niet alleen voor de patiënten maar voor alle mensen waarmee we in contact komen.

Petra's specialsme(n):

Lichaamsscan SOM

specialist(en):

Plan een afspraak met Petra

Overige teamleden

Uschi Berger

Voedingsdeskundige/Lifestyle Coach

Marthe Nijkamp

Logopedist

Jeff Claassen

Fysiotherapeut

Lou Jacobs

Osteopaat D.O-(M).R.O

Wien Verjans

Fysiotherapeut en MSc. Osteopaat i.o.

Jordi Janssen

Fysiotherapeut, Osteopaat i.o. en kinesioloog

Sophía Thijs

Psycholoog

Petra Hofman

Systemisch coach, IEMT, NSK en Feng Shui advies

Peggy Claeys

Levend bloed analist

Pascale Bruinen

Coach mindsetoptimalisatie en mentale prehabilitatie

Olga l’Espoir

Osteopaat

Anja Roijen

Praktijkmanager

Wengang Lin

Acupuncturist

Floor Huiskens

Kind- & Jongerencoach

Caro Lemmens

Cognitief gedragstherapeutisch werker

Brenda Tjoelker

Heartmath Coach, Breathwork Biohacker, Wim Hof Instructeurr, Shiatsu Therapeut, BEST Therapeut

Anke van Banning

SOM therapeut, lichaamsscan en frequentietherapeut