MDC WEL Methode

De MDC WEL methode, waarom WEL? Osteopathie, fysiotherapie, voedingsadvies, mentale coaching, revalidatie en sport & beweging. De kracht van het medisch centrum zit ’m in de MDC WEL Methode. Nadat we tijdens een kennismaking, jouw klacht hebben gescreend, bespreken we de onderzoeksgegevens tijdens het MDC-overleg met ons team. Want veel specialisten met ieder hun eigen kennis, maken licht werk. Uiteraard doen we dit alleen als we daarvoor jouw toestemming hebben.

Bent u nieuwsgierig naar hoe wij denken dat een klacht ontstaat? Lees dan meer over ‘patronen’.

Waarom jij het WEL wilt

Soms kan een osteopaat beter je klacht behandelen, dan een fysiotherapeut. Of heeft jouw klacht ook te maken met een stukje voeding, waar je zelf misschien nog geen idee van had. De kans bestaat dat uit de screening blijkt dat er meerdere oorzaken zijn, die jouw klacht in stand houden. Op basis van de diagnose die uit de screening komt, stellen we een behandeltraject op. Daarna gaan we aan de slag met behandelen, maar daar blijft het niet bij. Wij maken je ook bewust van de oorzaak van jouw klachten en spijkeren je de nodige kennis bij over deze onderliggende problemen. Zodat jij naast de behandelingen ook zelf aan de slag kunt gaan met jouw klacht. Omdat jij het WEL wilt!

Wij zijn er altijd WEL

Na het behandeltraject vinden we het belangrijk contact te houden, omdat we graag willen weten hoe het met je gaat. Zie ons dan ook als de partner voor jouw gezondheid. Wij zijn er voor je, wanneer jij ons nodig hebt. Partners voor het leven, zo zouden we het graag zien. Een goede vriend, een beste maat. Op ons kun je rekenen. Het is ons streven dat de MDC WEL methode jou onafhankelijk maakt van de gezondheidszorg. Hiermee bedoelen we dat we uiteindelijk overgaan tot preventief onderhoud.

WEL voor iedere leefstijl

De leefstijl speelt een belangrijke rol in het ontstaan van de klachten, hier hechten wij als team veel waarde aan en hebben daarom een aparte pagina geschreven om hier duidelijk uitleg over te geven. Wij adviseren dan ook om het kopje patronen eens door te lezen.

Ik wil wel

We kunnen veel zeggen, maar uiteindelijk laten we je het veel liever zelf ervaren. Met onze online intake brengen wij jouw klachten in kaart en starten we met de juiste therapie. Deze wordt gegeven door de specialist die daarvoor is aangewezen. Want het kan zomaar zijn dat er meerdere personen naar jouw klachten moeten kijken. Aan de hand van een compleet plan gaan we vervolgens met jou aan de slag.