Systemisch gerichte coaching / IEMT

Binnen de Systemische (gezins)coaching, wordt dat ingezet wat jij nodig hebt om

  • je (weer) lekker in je vel te voelen, met verbinding tussen je hart, hoofd en lijf.
  • je bewust te worden van wie jij bent en wat jouw verlangens en behoeften zijn.
  • je happy en vrij te voelen in relatie tot de ander, je gezin, je gezin van herkomst en familieverbanden, werk(systeem), en je huis. Dus jouw unieke plek!

Het gaat er bij welkomthuis coaching om, dat jij je bewust wordt van jouw unieke plek in deze wereld en hoe je die kunt innemen en optimaal benutten. Hierbij oog hebbend voor de klachten, pijn en verdriet en tal van vragen die op je pad komen. Door deze te onderzoeken, bekijken en als kansen te zien om te groeien en ontwikkelen en je leven weer in eigen hand te nemen.
Door jouw plek in het grote geheel, in je gezin (van herkomst), familie, je daadwerkelijke huis en alle andere systemen en contexten waar je deel vanuit maakt te bekijken, krijg je inzichten die jou verder helpen.
Hoe meer jij je plek in kunt nemen, hoe vrijer jij je zult voelen en de wereld open tegemoet kunt treden. Hierdoor ontstaat er ruimte om je talenten, verlangens, drijfveren, kwaliteiten en potenties te gaan leven.

Dus wil jij voluit kunnen leven, heb jij het lef om naar jezelf te kijken, te ervaren, ontdekken en keuzes te maken. Dan ben je bij Welkom Thuis aan juiste adres.
Bel voor meer informatie. Ik kijk graag met je mee hoe ook jij thuis kunt komen bij jezelf.
“Want wie thuiskomt bij zichzelf, kan overal zijn”
je kunt hier terecht voor o.a.:
Begeleiding van kind/jongere en gezin rondom opvoeding, opgroeien en ontwikkelen (gedrag en emoties).

Werkwijze
Tijdens de coaching ben ik er om dit bewustwordingsproces bij het kind / de jongere en/of de ouder(s) te ondersteunen en begeleiden en zo te helpen om nieuwe kansen en dromen vorm te geven en uit te drukken. Hierbij ga ik ervan uit dat “Wie thuis komt bij zichzelf, overal kan zijn.”

Ik kijk vanuit een holistische bril en de ingang van de coaching kan heel divers zijn. Het ene moment gaat het om versterking van het individu (bewustzijn, patronen, overtuigingen, angsten), in een ander geval gaat het vooral om ‘de relatie met de ander’ (context/systemisch werk, communicatie, verbinding, weerbaarheid) of is het zinnig om meer zicht te krijgen op jouw unieke blauwdruk (middels Nine star Ki / de vijfelementen leer) of de inrichting, vorm, energie van de plek waar je leeft, je thuis (Feng Shui). Dit alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Onderliggende trauma of angsten, stress, PTSS klachten, kan ik daarnaast ook nog met IEMT, Integral Eye Movement Therapie verzachten, dan wel oplossen. Waardoor iemand zich weer vrijer kan bewegen en van overleven naar leven kan gaan.
Alle vormen van begeleiding/therapie die ik inzet sluiten aan bij de behoeften van de mens. De daarbij gebruikte tools, technieken, kennis en vaardigheden heb ik mij eigen gemaakt door het met veel plezier volgen van vele diverse opleidingen en trainingen gedurende de voorbijgaande jaren. Maar de coaching vindt vooral zijn kracht in een ontmoeting van hart tot hart.

Onze specialist(en):

Geen specialisme gevonden.

Systemisch gerichte coaching / IEMT is er voor:

No data was found