Wien Verjans

Mede-eigenaar, fysiotherapeut en osteopaat I.O.

Mijn naam is Wien Verjans. Ik ben inmiddels 33 jaar oud en woon in Maastricht.
Mijn levensweg van jeugdige tot fysiotherapeut en nu osteopaat in opleiding ging met veel hobbels op de weg. Tijdens mijn jeugd speelden er veel in de thuissituatie, wat inhield dat ik altijd weg wilde van huis. Al mijn energie investeerde ik hierdoor in voetballen. Er lagen namelijk kansen om een profcarrière op te bouwen. Helaas raakte ik vaak geblesseerd, maar geluk bij een ongeluk ontdekte ik zo op jonge leeftijd dat ik fysiotherapeut wilde worden. Toen mijn kans als 18-jarige profvoetballer voorbij leek te zijn, veranderde ik dan ook van vervelende puber naar een student die erg zijn best deed. Ik moet er altijd erg om lachen als ik terugkijk en besef wat voor een vervelend etterbakje ik was.

Studeren werd mijn nieuwe uitlaatklep en heb heel veel plezier uit de opleiding gehaald. Tijdens mijn opleiding ontwikkelde ik ook als persoon en ben gaan inzien welke les ik uit alle situaties haal en heb gehaald. Fysiotherapie werd dan ook mijn nieuwe passie. Na het behalen van mijn diploma
Heb ik binnen enkele praktijken erg veel geleerd op het valk van sportfysiotherapie en management.

Fysio Bastiaens heeft mij als therapeut, als mens en als ondernemer helpen groeien. Er werd mij aangeboden om naast fysiotherapeut ook als manager te gaan functioneren om zo aan het beleid te werken. Samen met Noor Bastiaens hebben wij het volledige beleid onder de loep genomen en zijn wij veranderingen gaan doorvoeren. In 4,5 jaar hebben wij belangrijke stappen gemaakt denkend aan, beleid, organisatie, kwaliteit, professionaliteit stabiliteit etc.
Na 4,5 jaar was het een mooie tijd om te starten aan mijn nieuwste uitdaging, Medisch Centrum Wien en Lou (MDC WEL). Hier kan ik mij volledig in verliezen. Werken aan de toekomst binnen dit bedrijf met mijn beste vriend wilde ik al heel lang maar had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren.

De eerste COVID-19 Lockdown was een goed moment te denken aan mijn toekomst. De levensvisie die mij door weer en wind heeft gebracht waar ik nu ben liet mij inzien dat er een enorme intrinsieke motivatie is om als zelfstandig ondernemer verder te gaan in het medische vak. Na het schrijven van mijn plan wilde ik het direct delen met mijn beste vriend, Lou. Lou vulde het plan perfect aan en kwam met het idee om samen iets moois op te zetten, zo ontstond MDC WEL.

Wij werken samen met: