Wien Verjans

Mede-eigenaar, fysiotherapeut en osteopaat I.O.

“Leuk dat je komt spieken, ik zal mijn verhaal met je delen. Ik ben inmiddels 33 jaar oud en trotse inwoner van Maastricht. Mijn levensweg van jeugdige tot fysiotherapeut en nu osteopaat in opleiding, ging met veel hobbels op de weg. Tijdens mijn jeugd speelde er veel in mijn thuissituatie, wat inhield dat ik altijd weg wilde van huis. Al mijn energie investeerde ik in voetballen, er lagen namelijk kansen om een profcarrière op te bouwen. Helaas raakte ik vaak geblesseerd, maar geluk bij een ongeluk ontdekte ik zo op jonge leeftijd dat ik fysiotherapeut wilde worden. Toen mijn kans als 18-jarige profvoetballer voorbij leek te zijn, veranderde ik dan ook van ‘vervelende puber’ naar een student die erg zijn best deed. Ik moet er altijd erg om lachen als ik terugkijk en besef wat voor een vervelend etterbakje ik was.

Studeren werd mijn nieuwe uitlaatklep.

Fysiotherapie werd mijn nieuwe passie. Na het behalen van mijn diploma heb ik binnen enkele praktijken veel geleerd op het gebied van sportfysiotherapie en management. Fysio Bastiaens heeft mij als therapeut, als mens en als ondernemer helpen groeien. Na 4,5 jaar was het een mooie tijd om te starten aan mijn nieuwe uitdaging: Medisch Centrum Wien en Lou (MDC WEL).

De toekomst

Tijdens de eerste lockdown vond ik het een goed moment om over mijn toekomst na te denken. De levensvisie die mij heeft gebracht waar ik nu ben, liet mij inzien dat er een enorme intrinsieke motivatie is om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Maar dan wel in het medische vak natuurlijk. Na het schrijven van mijn plan wilde ik het direct delen met mijn beste vriend, Lou. Hij vulde het plan perfect aan en zo ontstond het idee om samen iets moois op te zetten, MDC WEL. Werken aan de toekomst binnen dit bedrijf met mijn beste vriend wilde ik al heel lang, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren…”

Ik wil wel

We kunnen veel zeggen, maar uiteindelijk laten we je het veel liever zelf ervaren. Met onze online intake brengen wij jouw klachten in kaart en starten we met de juiste therapie. Deze wordt gegeven door de specialist die daarvoor is aangewezen. Want het kan zomaar zijn dat er meerdere personen naar jouw klachten moeten kijken. Aan de hand van een compleet plan gaan we vervolgens met jou aan de slag.

Wij werken samen met: