Specialisaties

De kracht van onze methode is gebaseerd op 6 pijlers. Door specifiek jouw klacht in kaart te brengen zorgen wij met een team aan specialisten dat we aan de juiste disciplines inzetten om de oorzaak én het probleem op te lossen.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij helpt u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten.

Osteopathie

De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. 

voedingsadvies

Andere eetgewoonten, soms in combinatie met voedingssupplementen, kunnen veel klachten verhelpen en medicijngebruik verminderen.

Revalidatie

Heeft u een operatie ondergaan of is het belangrijk om na een traject vanuit een instelling of ziekenhuis uitbehandeld worden, dan kunt u bij ons terecht. 

Sport & beweging

Bij MDC WEL gebeurt sport en bewegen continue onder professionele medische begeleiding. Onze specialisten begeleiden bootcamps, groepslessen tot 1 op 1 personal training.

Mentale coaching

Samen met jou gaan we op zoek gaan naar de achtergrond van moeilijkheden en proberen te begrijpen waar de klachten vandaan komen en wat ze ons willen vertellen.

Heb je een andere vraag?

Vraag het ons. Wij kunnen aan de hand van je klachten adviseren welke behandeling voor jou het beste geschikt is.

Wij werken samen met: