Manuele therapie

Je hebt klachten aan je zenuwen, spieren en gewrichten. Je hebt pijn of kunt je slecht bewegen. Bij zulke klachten kan manuele therapie een uitkomst bieden.

Waarom manuele therapie?

Een manuele therapeut heeft een uitgebreidere en specifieke kennis van de werking en ziekteleer van gewrichten van de wervelkolom en ledematen. Verder wordt er ook gekeken naar psychologische en sociale factoren die invloed kunnen hebben op het ontstaan van de klachten. Of waardoor de klachten in stand houden. Bij manuele therapie wordt zo veel mogelijk vanuit wetenschappelijk onderzoek en bewijs gewerkt. Hierdoor krijg je bij MDC WEL de laatste nieuwe ontwikkelingen in behandelmethodes en revalidatie zodat de juiste beslissingen per individuele patiënt worden genomen. Met name bekend is dat in de manuele gebruikt wordt gemaakt van het ‘kraken’ van zowel de wervelkolom als de ledematen om de gewrichten weer optimaal te laten functioneren en pijn te verminderen.

De manueel therapeut is er voor klachten als:

Ik wil wel

We kunnen veel zeggen, maar uiteindelijk laten we je het veel liever zelf ervaren. Met onze online intake brengen wij jouw klachten in kaart en starten we met de juiste therapie. Deze wordt gegeven door de specialist die daarvoor is aangewezen. Want het kan zomaar zijn dat er meerdere personen naar jouw klachten moeten kijken. Aan de hand van een compleet plan gaan we vervolgens met jou aan de slag.

Wij werken samen met: