Sophía Thijs

Psycholoog

Daar waar Medisch centrum Wel bekend staat om niet alleen multidisciplinair met je samen te werken, maar je ook duurzaam beter te laten voelen, sluit ik daar als mens en als psycholoog graag bij aan.

Je kan bij mij terecht als je een laagdrempelige, maar ook een diepgaande aanpak zoekt, waar je zelf bepaalt aan welk ‘wieltje’ je als eerste wilt draaien om je mentaal meer fit te voelen. Dat hoeft niet alleen via praten te gaan, zoals je wellicht verwacht bij een klassieke psycholoog, maar dat gaat misschien wel nog sneller via beweging en voedingsaanpassingen. Hoopgevend, toch?

Ook ben ik er voor je als je niet weet hoe je langdurig en praktisch dat voedingsadvies kan toepassen in je weekritme. Ik help je graag praktisch als je bepaalde oefeningen hebt meegekregen vanuit bijvoorbeeld de fysiotherapeut of osteopaat, dan help ik je heel praktisch om je gedrag te veranderen om vol te houden en niet terug te vallen in oude patronen, zodat jouw investering en moeite ook echt resultaat oplevert.

Wie ben ik?
Ik heb ook in zowel de reguliere als ‘alternatieve’ (complementaire) zorg rondgelopen om af te komen van mijn acné, eczeem, suikerhunkeringen en opgeblazen buik. Dit uitte zich ook in vermoeidheid, angsten en emotionele eetbuien.

Ik ben daarom mijn psychologische achtergrond gaan combineren met voeding en beweging. Daarmee heb ik de opleiding als voedingspsycholoog gevolgd in België (orthomoleculaire voedingsleer gecombineerd met Acceptance & Commitment Therapie). In combinatie met mijn liefde voor buiten bewegen, wil ik ook jou laten ervaren hoe simpel het soms écht kan zijn, om je zowel fysiek als mentaal fit te voelen.

Ik werk binnen mijn eigen praktijk met (jong) volwassenen en nu ook bij Medisch centrum Wel middels de combi van westerse en oosterse geneeswijzen personen langdurig en grondig fitter te laten voelen.

Sophia's specialsme(n):

Psychologie

specialist(en):

Plan een afspraak met Sophia

Overige teamleden

Uschi Berger

Voedingsdeskundige/Lifestyle Coach

Marthe Nijkamp

Logopedist

Jeff Claassen

Fysiotherapeut

Lou Jacobs

Osteopaat D.O-(M).R.O

Wien Verjans

Fysiotherapeut en MSc. Osteopaat i.o.

Jordi Janssen

Fysiotherapeut, Osteopaat i.o. en kinesioloog

Petra Versteegh

SOM- & Lichaamscan therapeut

Petra Hofman

Systemisch coach, IEMT, NSK en Feng Shui advies

Peggy Claeys

Levend bloed analist

Pascale Bruinen

Coach mindsetoptimalisatie en mentale prehabilitatie

Olga l’Espoir

Osteopaat

Anja Roijen

Praktijkmanager

Wengang Lin

Acupuncturist

Floor Huiskens

Kind- & Jongerencoach

Caro Lemmens

Cognitief gedragstherapeutisch werker

Brenda Tjoelker

Heartmath Coach, Breathwork Biohacker, Wim Hof Instructeurr, Shiatsu Therapeut, BEST Therapeut

Anke van Banning

SOM therapeut, lichaamsscan en frequentietherapeut